Kohti kovempaa kuntoa ja parempaa fiilistä High Trainingin ryhmätreeneissä
Treenit
Tutustu ulkotreeneihimme

Treenit pyörivät kesän ja syksyn ainakin kahdella eri teemalla, mutta tavoitteena on laajentaa tarjontaa kysynnän mukana. Ensimmäisenä ohjelmassa ovat viikoittaiset Outdoor Crosstraining ja Stair -treenit Jätkäsaaressa.

Treenit kestävät 60 minuuttia.

Outdoor Crosstraining -ulkotreeneissä kehitetään monipuolisesti lihaskuntoa, voimaa ja kehonhallintaa kehonpainoa hyödyntäen. 

Stairs on porrastreeni, jossa hyödynnetään portaita monipuolisesti lihaskuntoa, kehonhallintaa, voimaa ja kestävyyttä kehittäen.

Uudistamme ja laajennamme treenivalikoimaamme aktiivisesti. Millaista treeniä sinä toivoisit ohjelmaamme? Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@hightraining.fi ja kerro!

Kenelle?

Sinulle! High Training -ulkotreenit sopivat kenelle tahansa, joka haluaa kohottaa kuntoaan motivoivassa treeniporukassa. Harjoitukset tehdään oman kuntotason mukaisesti.

Mitä tarvitsen?

Treenit tehdään ulkona, joten niihin tulee pukeutua säänmukaisiin ulkoliikuntavarusteisiin vuodenaika huomioiden.

Talvitreeneihin suosittelemme kerrospukeutumista, vettä/lunta kestäviä hanskoja ja kenkiä, joissa hieman pitoa. Perusulkoiluvaatteet toimivat myös hyvin!

Missä ja milloin?

High Training treenaa tällä hetkellä Jätkäsaaressa Helsingissä. Treenit starttaavat osoitteesta Kap Hornin Katu 7. Katso treeniaikataulu sivun lopusta.

Uusia treenipaikkoja lisätään tarpeen mukaan myöhemmin.

Mitä maksaa?

Voit osallistua treeneihin joko 10 kerran treenipassilla tai kausikortilla.

10 kerran treenipassi
160 €

Voimassa 12 kk – käy treeneissä milloin haluat

1 kk kausikortti
60 €
Tarjous (31.3. asti)
50 €

Kausikortilla voit käydä kaikissa High Training ryhmäliikunnoissa juuri niin monta kertaa kuin haluat kortin voimassaoloaikana

3 kk kausikortti
150 € (50 €/kk)

Kausikortilla voit käydä kaikissa High Training ryhmäliikunnoissa juuri niin monta kertaa kuin haluat kortin voimassaoloaikana

Tarjous: Huhtikuun porrastreenit
35 €

Nyt tarjouksessa huhtikuun torstaiset porrastreenit vain 35 €!

Kestotilaus

Tulossa pian!

High Training logo

Treeniajat ja -paikat*

Lisää treenejä päivitetään myöhemmin kesällä!

* High Training pidättää oikeuden muuttaa treeniaikoja ja paikkoja, mikäli harjoitusta ei jostain syystä pystytä järjestämään suunnitellusti. Muutoksista tiedotetaan tällä sivulla.