Omat treenit omalle porukalle High Trainingin valmentajan ohjauksessa
Treenit
Tutustu ulkotreeneihimme

High Training tarjoaa monipuolisia treenejä juuri sinun treeni-, kaveri- tai työporukallesi.

Kokoamme tarpeisiinne soveltuvan treenipaketin. Tässä näet esimerkkejä viikoittain järjestämistämme treeneistä, mutta High Trainingin tiimillä on kattava kokemus liikunta-alalta ja kokonaisuus voidaankin muodosta toiveidenne pohjalta. 

Treenit kestävät 60 minuuttia ja ne voidaan järjestää missä tahansa pääkaupunkiseudulla.

Outdoor Crosstraining -ulkotreeneissä kehitetään monipuolisesti lihaskuntoa, voimaa ja kehonhallintaa kehonpainoa hyödyntäen. 

Stairs on porrastreeni, jossa hyödynnetään portaita monipuolisesti lihaskuntoa, kehonhallintaa, voimaa ja kestävyyttä kehittäen.

Power-Core on kehonpainoharjoitus, jossa hyödynnetään ympäröivää kaupunkiympäristöä monipuolisiin harjoituksiin. Harjoituksissa keskitytään erityisesti lihaskunnon ja voiman kehittämiseen monipuolisten harjoitteiden kautta.

Uudistamme ja laajennamme treenivalikoimaamme aktiivisesti. Millaista treeniä sinä toivoisit ohjelmaamme? Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@hightraining.fi ja kerro!

Kenelle?

Sinulle! High Training -ulkotreenit sopivat kenelle tahansa, joka haluaa kohottaa kuntoaan motivoivassa treeniporukassa. Harjoitukset tehdään oman kuntotason mukaisesti. Pienryhmätreenissä ryhmän koon päätätte itse, mutta suosittelemme yhdelle valmentajalle 2-15 hengen porukkaa.

Mitä tarvitsen?

Treenit tehdään ulkona, joten niihin tulee pukeutua säänmukaisiin ulkoliikuntavarusteisiin vuodenaika huomioiden.

Missä ja milloin?

High Training tuo valmentajan juuri sinne, missä sinä ja sinun treeniporukkasi on. Ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@hightraining.fi tai sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella, ja sovitaan treenipaikat ja treeniajat yhdessä!

Mitä maksaa?

Räätälöimme pienryhmän treenikokonaisuuden aina toiveiden mukaisesti. Alla on muutama esimerkki hinnoittelusta. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on mielessä jokin muunlainen treenipaketti!

Yksittäinen treeni
150 €

Voitte tilata meiltä valmentajan myös yksittäiseen treeniin. Treenin teema sovitaan yhdessä.

5 treeniä
600 €
Kevättarjous 490 €
(treenit aikavälille 1.5.-30.6.2021)

Viiden treenikerran pakettiin voidaan rakentaa monipuolinen kokonaisuus esimerkiksi kiertotreenejä, porrastreenejä ja juoksutreenejä/intervallitreenejä.

Jatkuvat viikoittaiset treenit
450 € / kk

Voimme sopia viikoittaiset treenit samana päivänä ja ajankohtana. Treeneillä voi olla esimerkiksi 2-4 eri teemaa, jotka vaihtelevat viikoittain.

Hinnat sis. alv 10 %. Jos treeni vedetään salilla eikä valmentaja pääse sinne ilmaiseksi, asiakas maksaa lisäksi valmentajan pääsymaksun.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@hightraining.fi tai alla olevan lomakkeen kautta!