Henkilökohtaista ohjausta High Trainingin valmentajan johdolla pääkaupunkiseudulla
Treenit

Personal Trainer

High Training tarjoaa monipuolisia henkilökohtaisia treenejä toiveidesi mukaisesti. Tässä näet esimerkkejä viikoittain järjestämistämme treeneistä, mutta High Trainingin tiimillä on kattava kokemus liikunta-alalta ja kokonaisuus voidaankin muodosta yhdessä toiveidesi mukaisesti. 

 

Cross Training -treeneissä kehitetään monipuolisesti lihaskuntoa, voimaa ja kehonhallintaa kehonpainoa hyödyntäen. 

Stairs on porrastreeni, jossa hyödynnetään portaita monipuolisesti lihaskuntoa, kehonhallintaa, voimaa ja kestävyyttä kehittäen.

Power-Core on kehonpainoharjoitus, jossa hyödynnetään ympäröivää kaupunkiympäristöä monipuolisiin harjoituksiin. Harjoituksissa keskitytään erityisesti lihaskunnon ja voiman kehittämiseen monipuolisten harjoitteiden kautta.

Uudistamme ja laajennamme treenivalikoimaamme aktiivisesti. Millaista treeniä sinä toivoisit ohjelmaamme? Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@hightraining.fi ja kerro!

Kenelle?

Sinulle! High Trainingin Personal Trainer -palvelut sopivat kenelle tahansa, joka haluaa kohottaa kuntoaan kannustavan valmentajan ohjauksessa.

Mitä tarvitsen?

Treenit tehdään erikseen sovittavassa treenipaikassa, joten tarvitset treenin teemaan (ja säähän jos treenataan ulkona!) soveltuvat liikuntavarusteet.

Missä ja milloin?

Treenipaikat ja ajat sovitaan yhdessä! Meillä on valmentajia tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä, ja sovitaan seuraavat treenit vaikka heti!

Mitä maksaa?

Räätälöimme henkilökohtaiset treenikokonaisuudet aina toiveiden mukaisesti. Alla on muutama esimerkki hinnoittelusta. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on mielessä jokin muunlainen treenipaketti!

Yksittäinen treeni
45 min 75 €
60 min 90 €
75 min 100 €

Voit tilata meiltä valmentajan myös yksittäiseen treeniin. Treenin teema sovitaan yhdessä.

Viiden treenin paketti
400 €

Viiden treenikerran pakettiin voidaan rakentaa monipuolinen kokonaisuus esimerkiksi kiertotreenejä, porrastreenejä ja juoksutreenejä/intervallitreenejä. Treenin kesto 60 min.

Jatkuvat viikoittaiset treenit
350 € / kk

Voimme sopia viikoittaiset treenit samana päivänä ja ajankohtana. Treenin kesto noin 60 min.

Hinnat sis. alv 24 %. Jos treeni vedetään salilla eikä valmentaja pääse sinne ilmaiseksi, asiakas maksaa lisäksi valmentajan pääsymaksun.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@hightraining.fi tai Ota yhteyttä -sivulta löytyvän lomakkeen kautta!